HTML

SoDI tanít

Műhelytitkok egy keresztény, magyar nemzeti radikális hazafitól. Ti kérdeztek, én válaszolok. Sikerkalauz by SoDI.

Friss kommentek

  • Piimpa: ön írta a masztipartis hozzászólást? (2013.03.04. 14:46) 6. kérdés

Archívum

Kérdés:
Igaz, hogy nem dolgozol, hiába sürget anyád, és vele meg az ismerőseiddel tartatod el magadat? És tényleg arra hivatkozol anyádnak, hogy várod a jobb időket?

SoDI válasza:
Most is folyamatosan dolgozom minden nap. Ugyanakkor rájöttem, hogy kivétel nélkül minden sürgetésre irányuló külső kényszer kárt okoz, ellenben ha sürgetés nélkül a saját tempómban és megfontolt módomon haladok előre, akkor látható gyarapodás van.

Ha van egy külső kényszer, arra kell gondolni, mekkora hatalmas kárt képes okozni, ha eltérek attól, amit helyette, vagyis külső kényszer nélkül saját magam is jónak érzek.

Ezt korábban már megfogalmaztam úgy, hogy mindig annak kellene történnie, amit én eleve jónak érzek, mert az még soha nem okozott kárt. Ellenben a külső, sürgető kényszerek rendre kárt szoktak okozni.

És ez innen egy nagyon egyszerű képlet.

Azt csinálom, amit magamtól jónak érzek = üdvösség.
Külső nyomásra hagyom magam sürgetni = kár

Ezt mondom is sokszor. Szoktak nevetni, akik nem ismerik az igazságot, pedig ez rendre bebizonyosodik

Hallgat valaki rám = jó dolog történik velem
Nem hallgat arra, amit jónak érzek = rábasz

Az én megérzéseim csalhatatlanok. Az én belső hangom tökéletes, üdvözítő, áldásos, tökéletes, tiszta, és isteni. Tökéletes összhangban van az univerzummal. Az egyetlen dolog, amit tennem kell a sok pénzhez, és a felemelkedéshez, hogy hallgatok rá, és közben a külső kényszerektől megpróbálom minél nagyobb mértékben függetleníteni magamat.

Külső nyomás = kárhozat
belső hang = üdvösség

Ez mindig így volt eddig.

Címkék: munka

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soditanit.blog.hu/api/trackback/id/tr615115109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása